Nieuws

Radio: Kunststof/Spijkers met koppen/Radio Noord

6 december 2017

Op vrijdag 8 december 2017 zit Meindert Talma in interviewprogramma Kunststof (NPO Radio 1, 19.00-20.00 uur). Hij speelt dan enkele nummers live (begeleid door Herman Grimme).

(Meindert Talma bij Spijkers met koppen. © Foto: Biba Schoenmaker)

Meindert Talma was zaterdag 3 december 2017 te gast in Spijkers met koppen (NPO Radio 2, 12.00-14.00 uur). Beeld en geluid van het interview met aansluitend het nummer “Mach mal pause” (begeleid door Herman Grimme) vind je hier (“Mach mal pause” vanaf 7.39).

(Meindert Talma bij Spijkers met koppen. Meindert wijst Dolf Jansen op het nieuwe boek, uiterst rechts © Foto: screenshot webcam)

Op 29 november 2017 was Meindert Talma te horen in het programma Edwin op Noord. Verslaggever Rene Walhout kwam bij Meindert Talma langs in Noordhorn voor een korte repertage. Het item is hier te beluisteren (vanaf: 43.56).