Nieuws

De Hobbyrockers met encyclopedie voor allrounddenker

18 juli 2016

“De Grote, Dikke Hobbyrock Encyclopedie” is zondag 21 augustus 2016 feestelijk gepresenteerd in het Platformtheater in Groningen.

(© Foto: Duncan Wijting)

Het al jaren in het geheim bijeenkomende genootschap De Hobbyrockers brengt op onregelmatige tijdstippen een tijdschrift met dezelfde naam uit. Daarnaast is de club bezig met iets van wat gerust een magnum opus genoemd mag worden: De Grote, Dikke Hobbyrock Encyclopedie. Deel 1 betreft dan ook nog alleen de onderwerpen die beginnen met A, B of C.

Lees hier:

Rense Sinkgraven schrijft maandag 22 augustus 2016 op zijn blog: “Gisteren werd in Het Platformtheater De Grote Dikke Hobbyrock Encyclopedie gepresenteerd. Het was een erg leuk feestje, wel werd er nog even stil gestaan bij de dood van Johnny Többen die het eerste exemplaar gekregen zou hebben; veel bijeenkomsten hebben plaatsgevonden in het Stinkhok boven hardrockcafé De Ster (van Johnny en Mieke). Daarom: Keep on hobbyrockin’ in the free world”.