Nieuws

Meindert Talma @ Welcome To The Village

18 juli 2016

Op zaterdag 16 juli 2016 was Meindert Talma te zien op het Wttv-festival bij Leeuwarden met z’n All Star band (Janke Brands, Jan Pier Brands en Johan Kooi). Foto: Hans Jellema.

(© Foto: Hans Jellema)

Fragmenten recensie:

  • Kindamusik: “Hoogtepunten zijn een bloedmooi ‘Rinskje’, een stuwend ‘Versmobielondernemer’, en de mooie lange afsluiter ‘20 Jaar Muzikale Fruitmand’. Meindert Talma toont met een even boeiend als hilarisch concert aan dat hij de beste antister van Nederland is”. (AR)
  • 3voor12 Friesland: “Met een ouderwets bevreemdend, gedreven en overtuigend optreden brengt Talma bij velen vanmiddag een glimlach op het gezicht”. (SN)
  • OOR: " Als iemand Meindert Talma niet al te serieus neemt, dan is het Meindert Talma zelf wel. Daarom stelde hij voor de gelegenheid een greatest hits-set samen, vol onbekende liedjes uit eigen discografie. Elk nummer wordt door Talma, verscholen onder een Michael Gira-achtige cowboyhoed, aangekondigd alsof het de grootste hit is van allemaal. De bezoekers reageren enthousiast op de absurdistische liedjes vol gortdroge teksten met referenties naar religie en de eigen (familie)geschiedenis, gezongen in het Fries. Zo zien we dat graag“. (DK)