Nieuws

Meindert Talma vertaalt lied voor Smetvis-cd

10 november 2016

Woensdag 2 november 2016 presenteert Smutfish, onder de naam Smetvis, zijn nieuwe, Nederlandstalige album: ‘De vis die niet kon zwemmen’. De presentatie is in het Paard van Troje (Den Haag).

Voor de cd vroeg de band 17 bekende auteurs Smutfish liedjes naar het Nederlands te vertalen. Zij hebben de teksten op een persoonlijke manier omgezet naar Nederlandse liedteksten. Meindert Talma behoort tot de schrijvers die een bijdrage leverden. De liedtekst van ‘Hartje’ is van zijn hand. Andere bijdragen zijn van: Jan van Mersbergen, Maartje Wortel, Joubert Pignon, Martijn Benders, Freek de Jonge, Lieke Marsman, Anton Dautzenberg, Bart Chabot, Frederique Spigt, Levi Weemoedt, Ingmar Heytze, Max Greyson, Marc van der Holst, Leon Verdonschot en Jaap Boots.