Nieuws

Versmobiel-ondernemer beste single

13 januari 2017

Willem Bemboom vindt “Versmobiel-ondernemer” de beste single ooit. Hij schrijft dat in de jubileum-editie van Oor.

Meindert Talma schrijft op Facebook (13 januari 2017):

“Mijn eerste geluidsdrager was m’n vinylsingle op Oetstar Rekkers in 1995 met op de A-kant ‘20 jaar Muzikale Fruitmand’ en op de B-kant ‘Rommy, Stem van de Friese Wouden’ en ‘Rock & roll sexmuziek’. Hierna is er helaas nooit meer een officiële single van mij uitgebracht.

Voor Willem Bemboom was dit geen beletsel om in de extra dikke jubileum editie van OOR die is getiteld ‘45 jaar in 45 singles’ een liedje van mij uit 1997 als single te bestempelen. In de rubriek ‘De eerste, de beste’ mochten de OOR-medewerker hun eerste en beste single kiezen. Willem Bemboom koos als eerste ‘Boer Harms’ van The Dutch Boys (een liedje dat ik nog altijd moeiteloos kan meezingen) en als beste ‘Versmobiel-ondernemer’ van ondergetekende (dat ik ook nog altijd moeiteloos kan meezingen)."