Nieuws

Jannes-show op Noorderzon

22 augustus 2017

Meindert Talma trad van 17 tot en met 21 augustus 2017 op tijdens het Noorderzon-festival te Groningen (17-21 augustus). Hij bracht solo ‘De ballade van Jannes van der Wal’ ten gehore in een houten keet langs de Leliesingel in het Noorderplantsoen.

3voor12/Groningen schrijft: “Het is moeilijk uit te leggen wat er de 22 opvolgende minuten precies gebeurt. Talma zingt onversterkt mee met de karaoke-versie van zijn nummer en speelt tussendoor op de melodica, terwijl er tegelijkertijd een vrij abstracte diapresentatie meeloopt met daarin een reeks wazige foto’s en onscherpe video-fragmenten. En het is goed. Heel erg goed.” Lees hier het volledige artikel.

Lees ook de verslagen van Meindert Talma op FACEBOOK (DAG 1, DAG 2, DAG 3, DAG 4 en DAG 5; resp. 19-22 augustus 2017).

Zie ook: OPTREDENS