Nieuws

Optreden Ekko vervalt wegens brandschade

12 januari 2018

GEEN OPTREDEN MEINDERT TALMA & BAND IN EKKO KOMENDE ZONDAG 14 JANUARI

Ekko laat weten: “Zoals op diverse media is gemeld is EKKO op vrijdag 12 januari tijdelijk ontruimd geweest vanwege rookontwikkeling in het pand. Uiteindelijk bleek door kortsluiting een kleine brand tussen de tweede en derde verdieping te zijn ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse en had in korte tijd alles onder controle. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, de precieze schade wordt de komende dagen geïnventariseerd. Dit weekend zijn alle shows afgelast. Of de activiteiten die komende week gepland staan doorgang kunnen vinden melden we spoedig op onze site en socials.”

Jan Pier Brands, Janke Brands, Johan Kooi, Herman Grimme, Jochem Schouten en Meindert Talma hopen dat ze het optreden in Ekko snel kunnen inhalen.

Bericht RTV Utecht: Poppodium Ekko hele weekend dicht na brand (12 januari 2018)