Nieuws

Vera is nieuwe locatie voor De Meindert, Igor, De Jonge Boschfazant, PePr & Kesanova Show

20 augustus 2020

Na zes mooie jaren met veel trouwe bezoekers in Café Marleen en de Kroeg van Klaas met Marleen Vermooten als geweldige gastvrouw is vanaf 10 september 2020 vanwege Corona De Meindert & Igor & De Jonge Boschfazant & PePr & Kesanova Show in Vera. Lees bij OPTREDENS hoe deze vijf heren bij elkaar zijn gekomen (zo is Peter Weening er ook weer bij met mooie anekdotes uit de Vera geschiedenis). In ieder geval in Vera te zien tot het einde van dit jaar en elke tweede donderdag van de maand. Er is beperkte ruimte en de show in september is al uitverkocht. Maar snel even een kaartje kopen.

Tevens toegevoegd aan de show: een vaste nieuwe huisband: Das Audio Combo! Oftewel orgelgeselaar André Dodde op de Hammond en Moog, Jan Veenkamp op bas en Arnold Veenkamp op drums. Zij en niemand anders zullen voortaan o.a. de jingles spelen, het duet van De Jonge Boschfazant en MT begeleiden en tevens enkele nummers spelen voor en na de show en tijdens de pauze.

Zie ook: OPTREDENS