Nieuws

Te gast bij 'Dijkstra en Evenblij ter plekke'

18 januari 2021

Meindert Talma was zondagavond 17 januari 2021 te gast in het nieuwe programma ‘Dijkstra en Evenblij ter plekke’ (NPO Radio 1). Met Erik Dijkstra en Frank Evenblij die de luisteraar meenemen door het land met live gasten, diverse rubrieken en verrassende onderwerpen. Meindert Talma bracht samen met Herman Grimme de nummers ‘Abe Lenstra’, ‘Recht voor allen’ en ‘Elfstedentocht’ ten gehore.

Tijdstip: 20.00-22.00 uur. Het programma werd uitgezonden vanuit café ’t Houtsje te Heerenveen.

Bij de foto: Dijkstra en Evenblij presenteren ter plekke. Mooie kleedjes op tafels en veel Friese doorlopers (‘houtsjes’) hangend aan het plafond. Terwijl Herman Grimme vanachter zijn keyboard toekijkt neemt Meindert Talma (ook) een foto. (© Foto: Logic Flipperkast)

Zie ook: Dijkstra en Everblij ter plekke (waar het programma is terug te beluisteren).