Nieuws

De Meindert, Igor, De Jonge Boschfazant, PePr & Kesanova Show als livestream

15 april 2021

(© Foto: Case)

OP 15 APRIL OPNIEUW ALS LIVESTREAM (HIER TE BEKIJKEN) Met voorafgaand Das Audio Combo!

Slecht nieuws en goed nieuws! De reguliere Meindert & Igor & De Jonge Boschfazant & PePr & Kesanova Show in Vera is afgelast. Maarrrr, Vera bracht ’m op donderdagavond 11 maart 2021 toch bij u thuis, vanuit hun goednieuwe livestream! Op 15 april gebeurt dat opnieuw.

Daarmee trotseren Meindert Talma, Igor Wijnker, Peter Weening, De Jonge Boschfazant, de Kesanova, de heren van Das Audio Combo (André Dodde, Arnold Veenkamp en Jan Veenkamp) deze donderdagavond opnieuw de avondklok. Lizz Rosie zal Das Audio Combo verrijken met o.a. zang bij de jingle!

Hoe werkt het? Ga donderdag naar www.twitch.tv/veragroningen en kijk mee! De ‘inloop’ is vanaf 20:30 uur, voorzien van muzikale omlijsting door PePr, en dan om 21:00 uur start De Show. Deze zal ongeveer een uur gaan duren, gevolgd door nog een half uurtje uitloop.

Donatie? Het geheel wordt u gratis aangeboden, echter een donatie is zeer welkom voor artiest en club. Deze kun je simpel via het Vera ticketsysteem doneren door te kiezen uit 2, 5 of 10 euro. Kijk voor meer info op de site van Vera.

Zie ook: OPTREDENS