Nieuws

Meindert met Freek de Jonge in De Domela Passie (22-24 juli Nij Beets)

21 juli 2022

De samenwerking tussen Meindert Talma en Freek de Jonge in De Domela Passie belooft een zeer bijzondere locatievoorstelling te worden die in het buitenmuseum It Damshûs in Nij Beets te zien zal zijn. Middenin de authentieke sfeer van plaggehutten en andere schamele huisvesting komt het verhaal passend tot leven. In deze special edition speelt Meindert Talma dan ook de volledige uitvoering van De Domela Passie, samen met een speciaal samengesteld groot koor, zijn band, een strijkersensemble en Freek de Jonge!

De voorstelling is te zien op 22 en 23 juli 2022 om 20.00 uur en 24 juli 2022 om 15.00 uur en 20.00 uur (de voorstelling van 21 juli is verplaatst naar 24 juli). Kaarten zijn te bestellen via Explore the North.

De voorstelling is ook 28 augustus 2022 te zien tijdens het Noorderzon Festival (Groningen). Kaarten daarvoor zijn hier te bestellen.

Zie ook: OPTREDENS