Nieuws

Moeder Meindert Talma nog niet de oude na val bij De Slimste Mens

18 augustus 2023

(© Foto: Hayo Bootsma/Omrop Fryslân)

Na negen weken revalideren zat Klaske Talma donderdagavond 17 augustus 2023 weer in haar eigen woonkamer voor de televisie. Ze zag haar zoon Meindert Talma uit Noordhorn een ronde verder komen in het programma De Slimste Mens.

Samen met haar man Jan viel ze tijdens de opnames van dat programma in juni van een hoge tribune. ‘Ik heb een flinke smak gemaakt’, zegt ze tegen Omrop Fryslân. Klaske Talma brak haar heup, liep een hersenschudding en gekneusde ribben op en hield pijn in de onderrug over aan de val.

Lees hier het uitgebreide artikel bij Rtv Noord over de gebeurtenissen rond de val.

Na een post van Meindert Talma op Facebook op donderdag 17 augustus 2023 werd het nieuws over de val breed in de Nederlandse media opgepakt, met berichten bij onder meer Nu.nl, NOS en de Telegraaf.