Nieuws

Nominatie Halewijnprijs

30 mei 2018

Schrijver en muzikant Meindert Talma uit Noordhorn is met zijn boek ‘Je denkt dat het komt’ genomineerd voor de Halewijnprijs 2018.

De Halewijnprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan auteurs die al voorbij hun debuut zijn, maar bij het grote publiek nog niet voldoende bekend. Prijswinnaars uit het recente verleden zijn o.a.: Tommy Wieringa, Arthur Japin, Esther Jansma, Joke J. Hermsen, Johan de Boose, Erik Vlaminck, Peter Drehmanns en Benny Lindelauf. Prijswinnaar van het afgelopen jaar is Eva Meijer.

De uitreiking van de Halewijnprijs vindt plaats op zondag 31 maart 2019 in Roermond plaats.

Zes genomineerden

De ander vijf genomineerden (met vermelding van hun laatste werk) zijn: Mathijs Deen (Over oude wegen), Hans Dekkers (Over de Taag), Emily Kocken (De kuur), Bart Koubaa (Ninja Nero) en Peter Lenssen (Pleisterplaats Belleville).

Zie ook: Halewijnprijs (Wikipedia)