Nieuws

Heruitgave 'Hondert Punten'-cd

30 januari 2022

‘Honderd Punten’ is het debuutalbum van Meindert Talma. Meer dan 25 jaar geleden nam hij de plaat op en nu is er een hele mooie heruitgave van deze Nederlandstalige klassieker. “De jongens van Stichting Hobbyrock c.q. Oetstar Rekkers hebben mij de kans gegeven mijn nummers op plaat te zetten. Zonder de geweldige financiële en artistieke bijdrage van deze prachtige knapen was deze geluidsdrager nooit zo mooi geworden, en zou hij nooit in deze prachtige vorm verschenen zijn. Zo’n 11 dagen, (27 juni 1996 de eerste en 19 oktober 1996 de laatste keer) is er aan de opnames gewerkt.” Aldus Meindert Talma zelf destijds.

De heruitgave van het album is geremasterd door Darius van Helfteren.

De heruitgave van ‘Hondert Punten’ is hier te bestellen bij Excelsior Recordings.

Meer informatie over het album vind je hier.