Nieuws

On Stage

7 oktober 2023

Spinvis was vrijdag 6 oktober 2023 Nadia Moussaid’s hoofdgast in de vierde aflevering van On Stage. Hij nodigde Massada, PLOEGENDIENST, Saartje Van Camp, King Shiloh Sound System en Meindert Talma uit om een liedje te spelen en Arjan Witte en Hans Plomp om uit eigen werk voor te dragen. De opname van On Stage vond 4 juli 2023 plaats in Utrecht (TivoliVredenburg).

Meindert Talma zong het lied ‘Strategieën van de ziel’ met muzikale begeleiding van: Johan Kooi (drums), Janke Brands (bas), Janpier Brands (gitaar), Herman Grimme (piano), Gerda Roorda (tweede stem), Jeffrey Bruinsma (viool), Genevieve Verhage (cello) en Gijs Kramers (altviool). Zie de bovenstaande opname op YouTube.

Zie hier het programma op NPO Start.

On Stage, aflevering vier: Spinvis, vrijdag 6 oktober, 20.55 uur op NPO 3. Herhaling vrijdagnacht rond 02.00 op NPO3.