Nieuws

Presentatie Kadoboek Friese Boekenweek

22 september 2024

Meindert Talma heeft het Friese Kadoboek 2024 geschreven. Het Kadoboek, ‘Wynroas’, wordt gepresenteerd op vrijdag 1 november tijdens het Frysk Boekefeest in de Klanderij te Leeuwarden. De presentatie van de avond is in handen van Bart Kingma en er is muziek van Meindert Talma & band.

Het boek zal daarna gedurende de hele Fryske Boekewike, van zaterdag 2 november tot en met zondag 10 november 2024, gratis verkrijgbaar zijn bij aankoop van een Fries boek. Deze publicatie is een samenwerking tussen Meindert Talma en uitgeverij Regaad.

Over het Kadoboek zegt Meindert Talma: ‘Ik haw in soad min folk op myn wei kend, meastal wiene se al gau wer út myn libben ferdwûn, mar fan alle minsken dêr’t ik mei te krijen hân haw, komt Gerrit Huidekoper jr. it tichtst by de kwalifisearring ‘myn grutste en koppichste fijân’. Meindert Talma schreef met Wynroas een autobiografische, tragikomische novelle met een spannende en dramatische afloop.

Meer informatie over de presentatie vind je hier.

Tijdens de Boekewike doet Meindert Talma aanvullend nog vijf optredens in resp. Drachten, Dokkum, Balk, Heerenveen en Leeuwarden. Meer informatie vind je bij: OPTREDENS.